Podrška projektima za poboljšanje položaja mladih

Bez autora
Feb 28 2011

Gradska uprava grada Beograda, Kancelarija za mlade, raspisala je javni poziv za dostavljanje prijava za finansiranje projekata koji su usmereni ka imlementaciji i promociji ciljeva definisanih Nacionalnom strategijom za mlade i aktivnostima predviđenim Akcionim planom za 2011. godinu. Podnosioci prijava mogu biti neprofitne organizacije i obrazovne institucije, a to su: univerziteti, instituti, stručne asocijacije, sindikati, udruženja i druge neprofitne institucije koje ispunjavaju uslove iz Uputstva za podnošenje prijava za finansiranje projekata koji su usmereni ka implementaciji i promociji ciljeva definisanih Nacionalnom strategijom za mlade i aktivnostima predviđenim Akcionim planom za 2011. godinu.

Podrška grada projektima za poboljšanje položaja mladihGradska uprava grada Beograda, Kancelarija za mlade, raspisala je javni poziv za dostavljanje prijava za finansiranje projekata koji su usmereni ka imlementaciji i promociji ciljeva definisanih Nacionalnom strategijom za mlade i aktivnostima predviđenim Akcionim planom za 2011. godinu.

Podnosioci prijava mogu biti neprofitne organizacije i obrazovne institucije, a to su: univerziteti, instituti, stručne asocijacije, sindikati, udruženja i druge neprofitne institucije koje ispunjavaju uslove iz Uputstva za podnošenje prijava za finansiranje projekata koji su usmereni ka implementaciji i promociji ciljeva definisanih Nacionalnom strategijom za mlade i aktivnostima predviđenim Akcionim planom za 2011. godinu.

U obzir će se uzeti projekti koji doprinose realizaciji sledećih ciljeva:

  1. afirmaciji mladih grada Beograda;
  2. podsticanju aktivizma omladinskih organizacija;
  3. unapređenju saradnje Gradske uprave i omladinskih organizacija;
  4. ostvarivanju ciljeva Nacionalne strategije za mlade;
  5. uspostavljanju veze između univerziteta, državnih institucija i omladinskih organizacija

Ukupan iznos za finansiranje ovih projekata je 14 miliona dinara.

Prijave se moraju dostaviti u zapečaćenoj koverti i to:

  • preporučenom poštom na adresu Gradska uprava grada Beograda, Kancelarija za mlade, Kraljice Marije 1/XIX, Beograd;
  • posredstvom kurira ili ličnom dostavom u Pisarnicu Gradske uprave grada Beograda na adresu: Gradska uprava grada Beograda, Kancelarija za mlade, Kraljice Marije 1, šalter broj 3, Beograd. Podnosilac prijave će dobiti dokaz o prijemu.

Koverat mora da sadrži naznaku “Finansiranje projekata koji u usmereni ka imlementaciji i promociji ciljeva definisanih Nacionalnom strategijom za mlade i aktivnostima predviđenim Akcionim planom za 2011. godinu”, a na poleđini koverte treba da stoji naziv, adresa i zavodni broj podnosioca prijave. Koverat treba da sadrži formular za prijavu sa pratećom dokumentacijom – original i dve kopije.

Uputstvo za podnošenje prijava i prijava (konkursna dokumentacija) mogu se preuzeti u prostorijama Kancelarije za mlade u Beogradu, Kraljice Marije 1/XIX, kancelarija 16a. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj putem e-mail-a: aleksandra.lazarevic@beograd.gov.rs

Rok za podnošenje prijava je 23. mart 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik